Blog

´Je begeleiding? Een verademing!´

Tijdens het tweede gesprek legt hij na drie kwartier zijn pen neer.

‘Ik denk dat ik maar een punt zet achter al die opleidingen’.

Ik vraag hem wat hij daar mee bedoelt.

‘Dat ik geen opleiding meer ga volgen, maar mijn hart. Ik ga mijn eigen bedrijf starten en dan zie ik wel of ik nog cursussen moet volgen om mezelf verder te ontwikkelen’.

Zo gezegd, zo gedaan.

Hij gaat meelopen bij het bedrijf van een bekende van mij om zo nog meer ervaring op te doen. Zijn Linkedin pagina staat. En hij is afgelopen zaterdag – samen met zijn ouders – naar de startersdag van de Kamer van Koophandel geweest. De appjes die ik krijg worden steeds enthousiaster.

Ik vroeg hem vorige week wat hij van mijn begeleiding vond.

‘Een verademing. Ik heb bij jou ervaren dat er zo veel meer mogelijk is dan ik eerst dacht’.

Kippenvel.

Comments (0)

Post a Comment